Wijziging voor inwoners van Breukelen, Kockengen, Portengen, Nieuwer Ter Aa

29 december 2011

Met ingang van 1 januari 2012 vallen de woonkernen Breukelen, Kockengen, Portengen en Nieuwer Ter Aa niet meer onder ons werkgebied. De gemeente Stichtse Vecht heeft besloten het dierenambulance vervoer voor de gehele gemeente bij één partij neer te leggen. Dierenbescherming Utrecht/Amersfoort zal vanaf 1 januari de werkzaamheden in deze woonkernen van ons overnemen.

Inwoners van Breukelen, Kockengen, Portengen en Nieuwer Ter Aa die assistentie van de dierenambulance nodig hebben verwijzen wij dan ook naar de Dierenbescherming Utrecht/Amersfoort. Deze is dagelijks telefonisch te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op (030) 2468866. Meer informatie: www.dierenbescherming-utrecht.nl

Wanneer uw dier in de laatste weken van 2011 vermist is geraakt is het mogelijk dat hij nog door onze ambulance is opgehaald en in het asiel in Woerden verblijft. Alle door ons gevonden dieren zijn hier in te zien.

Welkom inwoners van voormalige gemeente Reeuwijk

Met ingang van 1 januari 2012 wordt van de gemeente Reeuwijk/Bodegraven de gehele voormalige gemeente Reeuwijk aan ons werkgebied toegevoegd. Inwoners van dit gebied kunnen vanaf dat moment bij ons terecht voor de dierenambulance, vermiste en gevonden huisdieren, advies, bemiddeling, begrafenis en crematie (tegen vastgestelde tarieven). De bewoners van de woonkernen Waarder en Driebruggen waren dit al gewend.

Voor de inwoners van de woonkern Bodegraven verandert er niets, zij kunnen gebruik blijven maken van de diensten van Dierenbescherming afdeling Rijnland, werkgroep Bodegraven, telefoonnummer (0172) 611377