Voor kinderen

Vertel jij ons verhaal?

Wil jij een spreekbeurt houden over onze stichting? Wat leuk! Om je op weg te helpen, hebben we spreekbeurtpakket voor je gemaakt. Zo weet je precies wat je over ons kan vertellen.

Vind je het ook leuk als onze dierenambulance bij jouw spreekbeurt aanwezig is? Laat het ons weten via ons contactformulier! Dan kijken we samen met jou of dit mogelijk is. De chauffeur houdt niet de spreekbeurt, maar kan jouw klasgenootjes wel de ambulance laten zien en vragen beantwoorden.

Stuur jouw verzoek voor onze dierenambulance minimaal 2 weken voordat je spreekbeurt is. Dan kunnen we alles op tijd regelen. Je krijgt binnen een paar dagen bericht of de ambulance ook echt aanwezig kan zijn.

Geef jij de dieren kleur?

Hou jij van kleuren? Dat komt dan goed uit. We hebben namelijk een aantal leuke tekeningen die nog wel wat kleur kunnen gebruiken. Natuurlijk zijn we ook ontzettend benieuwd naar het resultaat. Stuur je jouw kleurplaat naar ons toe? Dan hangen wij hem op in ons dierenasiel!

Jonge vogels

Wat mag ik wel en wat mag ik nooit doen als ik jonge vogels vind?

In het voorjaar kun je op alle mogelijke plekken jonge vogels tegenkomen. Hoe kun je ze het beste helpen? Bekijk hier de informatie. Je kunt er hier meer over lezen, maar ook de kleurplaat met jonge eendjes en de strips over jonge vogels bekijken. Misschien is het wel leuk om hierover een afzonderlijke spreekbeurt te houden.