Vandaag is het de internationale dag van geluk. 🍀 Uit ervaring weten we dat huisdieren een verrijking kunnen zijn in je leven. Het geeft een gelukkig gevoel en brengt veel gezelligheid in huis. Wil je zelf een huisdier aanschaffen en heb je hier goed over nagedacht? Denk er dan eens aan om een huisdier te adopteren vanuit ons dierenasiel. We geven je vijf redenen waarom een nieuw gezinslid adopteren vanuit het dierenasiel een goed idee is. ⤵️
  1. Kies je ervoor om een dier uit ons asiel te adopteren, dan is er weer extra ruimte voor een ander (zwerf)dier. Met het adopteren van een van onze dieren, geef je ze een forever home!
  2. De honden of katten die je via ons asiel adopteert zijn gevaccineerd en gechipt. Dit bespaart jou als nieuwe eigenaar niet alleen extra kosten, maar ook een extra bezoek aan de dierenarts.
  3. Tijdens de kennismaking met een van onze dieren in het asiel kunnen wij vaak precies vertellen hoe het karakter van het dier is en hoe er wordt gereageerd op bepaalde situaties. Zo kan kan jij een weloverwogen keuze maken en zien wij of er een match is!
  4. Adopteer je een dier bij ons in het asiel, dan weet je zeker dat je niet in aanraking komt met illegale handelaren of fokkers. Ook weet je dat het dier geen gevaarlijke ziekte bij zich draagt, wat helaas bij een huisdier uit het buitenland adopteren geen garantie is.
  5. Door een (gecastreerde) kat te adopteren bij ons, help je mee om het aantal zwerfkatten terug te dringen. En dat geeft best een fijn en gelukkig gevoel nietwaar?
Benieuwd welke dieren op dit moment een nieuw thuis zoeken? Kijk dan hier op onze website.