Verhuizing dierenasiel tussen Kerst en Oud en Nieuw

17 december 2012

Na lang wachten komt een lang gekoesterde wens uit voor de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Vorige week kreeg de Stichting de sleutel van het nieuwe dierenasiel aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen. De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan de inrichting en schoonmaak en de vrijwilligers van de Stichting leven toe naar de verhuisdag.

Donderdag 27 december is de dag dat de hoofdrolspelers in dit verhaal, namelijk de asieldieren, voor het eerst hun nieuwe verblijven betreden.
Begin maart werd de eerste paal geslagen asielHarmelenvoor het nieuwe complex, bestaande uit een dierenasiel en een dierengezondheidscentrum. Het pand van het dierengezondheidscentrum draagt de naam “de Limes” en werd reeds in bedrijf genomen. Nu is het de beurt aan het dierenasiel, waarvan de nieuwe naam overigens nog even een verrassing blijft. Vooralsnog noemen we het dierenasiel Reijerscop.

Om zowel de dieren als de medewerkers de kans te geven hun draai te vinden in het nieuwe pand, wordt het asiel op 9 februari 2013 officieel geopend. Dat is ook het moment waarop de nieuwe naam bekend zal worden.

Het nieuwe adres van het dierenasiel is: Reijerscopse Overgang 5, 3481 LZ te Harmelen.

Het telefoonnummer blijft 0348 – 41 42 42

Voor informatie over, onder andere, openingstijden kan men terecht op de website www.dierenhulpverleningwoerden.nl.