Update Ella! 😻

Weet je Ella nog, de poes die met gecompliceerde verwondingen aan haar staart bij ons binnenkwam? Dankzij de hartverwarmende donaties van vele dierenliefhebbers konden we van start gaan met de laserbehandelingen die nodig zijn voor Ella’s herstel. En we hebben goed nieuws!

De behandeling lijkt aan te slaan: de ontsteking is nagenoeg weg en Ella gaat zienderogen vooruit. Niet alleen oogt de wond veel rustiger, Ella zelf voelt zich ook al een stuk beter. Met engelengeduld ondergaat ze de verbandwissels en draagt ze de kap die ze voorlopig nog even nodig heeft. En ondertussen laat ze zich lekker in de watten leggen bij haar gastgezin! Dik verdiend, vinden wij.

We zijn er nog niet, en de laserbehandelingen zullen nog een poosje moeten worden voortgezet. Maar we zien volop reden tot optimisme en hopen dat Ella straks weer heerlijk zonder verband en kap kan rondlopen. We gunnen het haar zo!

Nogmaals héél hartelijk dank aan iedereen die deze behandeling mogelijk heeft gemaakt. Dankzij jullie krijgt Ella een kans op een prachtige nieuwe start! ❤️

P.S. voor mensen die hebben gevraagd via e-mail op de hoogte te worden houden: helaas ontvangen wij geen mailadressen, deze zijn alleen bekend bij doneeractie.nl.