Heb jij affiniteit met dieren in de breedste zin van het woord? Ben je besluitvaardig, organisatiesensitief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, met een hands-on mentaliteit en ervaring met leidinggeven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als teamleider zorg je samen met je team voor het welzijn van de honden en katten in ons asiel. Je stuurt het team aan, bent verantwoordelijk voor de bezetting en bewaakt de naleving van protocollen en werkafspraken. Daarnaast ben je de schakel tussen het ochtendteam dierverzorging en onze diverse werkgroepen.

Wat worden jouw belangrijkste taken?

 • Leiding geven aan een ochtendteam van honden- en kattenverzorgers; gericht op samenwerken, talentontwikkeling en het vergaren van vakkennis. Het enthousiasmeren van het team en het optimaal inzetten van ieders kwaliteiten hoort daar vanzelfsprekend bij.
 • Alert zijn op het welzijn van onze dieren en waar nodig actie ondernemen.
 • Het werk organiseren en dit praktisch inrichten.
 • Inwerken van nieuwe teamleden.
 • Waar nodig bijspringen bij de verzorging van onze dieren; soms ook met uitloop van de vaste diensttijd (van 09.00 tot 12.00).
 • Zorgen voor consequente en doeltreffende overdracht van informatie m.b.t. onze dieren en andere relevante zaken.
 • Zorgdragen voor de bezetting van je dienst.
 • Proactief samenwerken met diverse werkgroepen binnen de stichting.

Actief bijdragen aan de vergadering van teamleiders (ongeveer eens per kwartaal)

 

Wat heb je nodig?

Heb jij ervaring met het aansturen, motiveren en verbinden van een groep mensen, ben je een echte teamspeler, heb je affiniteit met en liefde én geduld voor dieren en ben je minimaal één ochtenddienst van 3 uur per twee weken beschikbaar op vrijdag- óf zaterdagochtend? Top! Want dat zijn precies de vaardigheden die je nodig hebt.

  Dit krijg je ervoor terug

  Allereerst natuurlijk ontzettend veel waardering en dankbaarheid. Daarnaast werk je in een team met fijne collega’s die je graag helpen, binnen een enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Wist je dat íedereen bij ons vrijwilliger is? Belangrijk dus om te weten dat je niet betaald wordt in geld, maar in veel liefde van onze dieren. Tot slot word je goed begeleid en ingewerkt en heb je de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen.

  Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar je maakt vaak echt het verschil voor dier én mens. En daar doen we het met zijn allen voor, al meer dan 40 jaar!

   

  Enthousiast?

  Leuk! Mail ons voor meer informatie door je gegevens hier in te vullen. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in ons asiel.