Voor de Christmas Challenge 2023 van Dierenlot hebben we een fanTAStische actie bedacht. Met deze actie schenken we aandacht aan het thema ‘tweede kans, tweede leven’. Want net als de dieren in ons asiel, verdient ook jouw lege voerzak een tweede kans. Beter voor de planeet én voor onze dieren. Want van jouw lege voerzakken maken onze vrijwilligers unieke boodschappentassen. En kunnen we van die opbrengst ons dierenasiel verder uitbreiden en opknappen.

Ons doel voor 2023/2024 is de uitbreiding van onze opvangfaciliteiten die mede voortkomt uit de ‘vakantiedumpdieren’. Zo zijn we onze konijnenverblijven aan het uitbreiden, worden de hondenvelden gesplitst en onze hondenkennels gerestyled. Ook dit jaar vangen we weer meer dieren op waar eigenaren geen vakantieadres voor hebben kunnen vinden. Zo willen we vanaf kerst 2023 tot aan al onze acties in 2024 aandacht vragen voor het tijdig regelen van goede vakantieonderkomens voor huisdieren.

Zo kan je helpen:
Steun ons met een donatie of koop een unieke handgemaakte boodschappentas. Zo geven we niet alleen de dieren in ons asiel een tweede kans en een tweede leven, maar ook de lege voerzakken. Onze tassen kunnen online worden besteld. In ons asiel zijn de tassen vanaf 2 oktober verkrijgbaar.

Alvast bedankt voor je hulp!