Steun ons

Wat kunt u doen? Het meest belangrijk is natuurlijk goed zorgen voor uw huisdieren! Een open deur wellicht, maar daar begint het wel mee. Let op uw kat, laat de hond niet loslopen, zorg voor een goede afrastering als uw konijn buiten loopt. U kunt uw huisdier laten chippen. Zodat als hij ontsnapt en wij hem vinden, hem weer terug kunnen brengen naar u. Dat geldt voor honden, katten maar ook konijnen en andere knaagdieren.

Vrijwilligerswerk

Als u ons wilt helpen, kan dat op verschillende manieren. Aangezien wij een organisatie zijn die uitsluitend op vrijwilligers draait, zijn we altijd op zoek naar mensen die ons komen helpen. En niet alleen in het asiel. Ook op de ambulance, of bij de telefoondienst. Ook hebben we een PR-groep, die bedenkt hoe we als stichting meer bekendheid kunnen krijgen en die ook deze website verzorgt. Op elk gebied en alle talenten kunnen ingezet worden binnen onze organisatie. Dus als u een paar uur over heeft en affectie heeft met dieren; wij wachten op u!

Donateur worden

Natuurlijk kunt u ons ook ondersteunen met geld. Met een eenmalige donatie of misschien wilt u wel jaarlijks een bedrag doneren. Als donateur kunt u zich aanmelden voor de jaarlijkse digitale donateursnieuwsbrief. Daarin staan dingen die onze vrijwilligers hebben meegemaakt, leuke verhalen over dieren en andere stukken die u zeker interessant vindt.

Dierenlot kledingactie

Help de dieren in de regio door jouw oude kleding, textiel en schoenen in te leveren bij ons DierenLot inzamelpunt. Dit wordt verzameld, gesorteerd en uiteindelijk verkocht als tweedehands kleding of gerecycled. De netto-opbrengst komt volledig ten goede aan onze stichting!

Spelregels?
– De (gebruikte) kleding, textiel en schoenen mogen kapot zijn.
– Het liefst ontvangen we de spullen schoon en in dichtgebonden zakken.
– Dekbedden, kussens en matrassen kunnen we helaas niet gebruiken.
– Handdoeken en badlakens zijn natuurlijk altijd welkom voor in het asiel zelf (graag in een aparte zak aanleveren).

Waar kan ik terecht?
Jouw oude spullen kun je afgeven in ons asiel tijdens openingstijden. De DierenLot container is ook regelmatig aanwezig bij evenementen en braderieën. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie over onze aanwezigheid bij de komende braderieën en evenementen in de regio.

Tank & Schenk actie

Klik op afbeelding voor groter formaat

Onderweg je steentje bijdragen? Ook dit is mogelijk! Door te tanken bij de Texaco op de Europabaan in Woerden kan jij per getankte liter 1 cent doneren aan de dieren in ons asiel.

Hoe het werkt:

1) Tank bij de Texaco Europabaan in Woerden
2) Ontvang punten op basis van de getankte liters
3) Schenk deze punten vervolgens bij de kassa aan ons asiel
4) Met jouw donatie helpen wij een dier in nood 

Meer informatie over de Tank & Schenk actie vind je hier.

Nalatenschap

U kunt ons ook laten opnemen in uw testament. Daardoor helpt u ons verder met de zorg en opvang van dieren. Goede doelen die door de overheid zijn erkend (ANBI), zoals onze stichting, betalen geen successierechten. U bent er dus zeker van dat de gehele geldsom die u nalaat daadwerkelijk bij de dieren terechtkomt!

Sponsoring

Als bedrijf zijnde kunt u ons ook sponsoren. Door bijvoorbeeld een actie op te zetten waarvan wij begunstigde zijn. Of waar spullen ten behoeve van het asiel ingezameld worden. Onze huidige ambulance is ook deels gesponsord, zoals de belettering, carrosserie en banden. Sponsoren staan bij ons op de site vermeld.

ANBI

De Stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Particulieren kunnen een giftenaftrek krijgen voor de inkomstenbelasting.  Voor bedrijven geldt dat ook voor de vennootschapsbelasting.

Hier kunt u de diverse verslagen inzien: