Word sponsor!

Wil je als bedrijf graag een steentje bijdragen aan het welzijn van onze dieren? Word dan Vriend van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. en sponsor een van de dierenverblijven.

Hoe kun je sponsoren?

Als bedrijf kun je kiezen voor één van onze sponsorpakketten. Met een sponsorpakket sponsor je minimaal één jaar lang één van de verblijven in ons dierenasiel. Denk aan een kattenkamer, konijnenverblijf, volière of hondenkennel. De kosten van een sponsorpakket variëren van 360 tot 750 euro per jaar, afhankelijk van de zichtbaarheid van de ruimte binnen ons asiel. Op de volgende pagina lees je meer over de pakketten en de bijbehorende kosten.

Dit krijg je ervoor terug

Hartstikke leuk natuurlijk zo’n sponsorpakket. Maar wat krijg je ervoor terug? Wij zetten het graag voor je op een rij:

 

  • Zichtbaarheid van het bedrijfslogo bij het gesponsorde verblijf, bij de ingang van het asiel, op onze website en in ons jaarlijkse donateursmagazine.
  • Een nieuwsbericht over de  sponsoring op onze social media kanalen. (Gemiddeld bereik per Facebookbericht is 3000-8000 personen.
  • Een rondleiding in het asiel.
  • Ons jaarlijkse donateursmagazine met vele leuke weetjes en verhalen.

Hier gebruiken wij het sponsorgeld voor

Maandelijks maken wij verschillende kosten voor de verzorging van onze dieren. Denk hierbij aan de kosten voor zaken die direct gerelateerd zijn aan de dieren zoals voedsel, medicijnen, kattegrit en zaagsel voor de konijnen. Maar bijvoorbeeld ook aan huisvesting, de dierenarts en middelen om de verblijven dagelijks schoon te maken.  Van de totale jaarlijkse kosten wordt 2/3 door de gemeente vergoed. Het overige bedrag moeten wij als asiel zelf bij elkaar zien te krijgen en dat kan met uw hulp!

Onze sponsorpakketten

Sponsor de kittenkamer

Onze kittenkamer is het speelparadijs voor de jongste katten in het asiel (kittens vanaf 12 weken). Als bezoeker kun je al vanaf de hal het speelkwartier aanschouwen

Zichtbaarheid: *****
Kosten: €750,- per jaar

Sponsor het hondenveld

Heeft een hond alle basiselementen van rust, regelmaat en reinheid eenmaal onder de knie? Dan mogen zij zo nu en dan gebruikmaken van het hondenveld. Dit veld ligt direct naast het asiel en is zichtbaar voor alle bezoekers van het asiel.

Zichtbaarheid: *****
Kosten: €750,- per jaar

Sponsor de vogelhoek

Bij binnenkomst hoor je ze al fluiten, onze siervogels. Een aantal van het bevindt zich namelijk in de vogelhoek direct in de grote hal. Deze zijn dus ook meteen goed zichtbaar voor bezoekers.

Zichtbaarheid: *****
Kosten: €750,- per jaar

Sponsor een kattenkamer

Het dierenasiel beschikt over 5 kattenkamers. Hier lopen de katten vrij rond in afwachting van een nieuw baasje. Bezoekers kunnen onder begeleiding van een medewerker bij de adoptiekatten kijken.

Zichtbaarheid: ****
Kosten: €600,- per jaar

Sponsor de kattenquarantaine

Zwerf- & afstandskatten verblijven de eerste periode in ons asiel in de quarantaine. Meld er zich geen baasje & heeft de kat niets onder de leden? Dan verhuist de kat naar een van de kattenkamers. De quarantaine is niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kunnen zij tijdens een rondleiding een blik werken door het raam.

Zichtbaarheid: ***
Kosten: €480,- per jaar

Sponsor de ziekenboeg

In onze ziekenboeg verblijven al onze zieken en gewonde katten. Hier krijgen zij de optimale zorg die zij nodig hebben. Ook de ziekenboeg is niet toegankelijk voor bezoekers, maar wel zichtbaar tijdens een rondleiding.

Zichtbaarheid: ***
Kosten: €480,- per jaar

Sponsor de ambulancekamer

Wordt een dier buiten de openingstijden van het asiel gevonden? Dan plaatst een medewerker van de dierenambulance het dier tijdelijk in de ambulancekamer. De kat, siervogel of het konijn wordt dan later overgebracht naar de quarantaine of ziekenboeg.

Zichtbaarheid: ***
Kosten: €480,- per jaar

Sponsor een konijnenhok

Onze konijnen hebben de heerlijke luxe van een ruim en rustig verblijf met meerdere konijnenhokken. De ruimte is voor bezoekers alleen toegankelijk tijdens een rondleiding of op afspraak voor een kennismaking.

Zichtbaarheid: **
Kosten: €420,- per jaar

Sponsor een konijnenren

Naast de konijnenhokken, zijn er ook twee ruime konijnenrennen. Zo kunnen ook de grootste reuzen onder de konijnen heerlijk hun pootjes strekken. De rennen zijn alleen te zien voor bezoekers tijdens een rondleiding, og op afspraak voor een kennismaking.

Zichtbaarheid: **
Kosten: €420,- per jaar

Sponsor de volière

Naast de vogelhoek, beschikken we in het asiel ook nog over een aparte volière. Hier hebben een aantal vogels gezelschap van de konijnen, aangezien zij hetzelfde verblijf delen. Deze is alleen tijdens een rondleiding toegankelijk voor bezoekers. Of op afspraak voor een kennismaking.

Zichtbaarheid: **
Kosten: €420,- per jaar

Sponsor een hondenkennel

Met 8 kennels kunnen we aan meerdere honden tegelijk onderdak bieden. Om ervoor te zorgen dat de honden de rust krijgen die zij nodig hebben, is het verblijf alleen toegankelijk voor medewerkers. Daarbij kunnen bezoekers met een hond alleen kennismaken op afspraak.

Zichtbaarheid: *
Kosten: €360,- per jaar

Sponsor de hondenquarantaine

Net als voor katten, beschikt het asiel ook over een hondenquarantaine. Hier komen honden binnen die gevonden zijn op straat of waar afstand van is gedaan. Hebben zij eenmaal hun draai gevonden en heeft er zicht geen baasje gemeld? Dan mogen zij naar een eigen kennel. Ook deze ruimte is alleen toegankelijk voor medewerkers.

Zichtbaarheid: *
Kosten: €360,- per jaar

Hoe kun je starten?

Ben je enthousiast geworden en wil je als bedrijf graag een van onze verblijven sponsoren?
Neem contact op via telefoonnummer 0348 – 41 42 42 of of per e-mail sponsoring@dierenhulpverleningwoerden.nl.