Overeenkomst dierencentrum getekend

22 december 2011

Gisteren is de koopovereenkomst getekend tussen Stichting Dieren Opvang Centrum Reijerscop (DOCR) en de gemeente Woerden. Met deze koopovereenkomst worden de laatste afspraken tussen het dierencentrum en de gemeente Woerden vastgelegd.  Deze koopovereenkomst is de aftrap, het begin van de realisatie, waar circa 7 jaar voorbereiding aan vooraf is gegaan. Wethouder Bob Duindam en Rolf Been (Stichting DOCR) ondertekenden de overeenkomst in het huidige dierenasiel. Voor deze gelegenheid kregen de katten in het huidige asiel een lekkere traktatie.

Het nieuwe dierencentrum komt aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen en zal bestaan uit een dierenasiel, een dierenartsenpraktijk en het Universitair Diergeneeskundig Opleidingsinstituut.

Het dierenasiel heeft de afgelopen jaren een regiofunctie opgebouwd. Naast Woerden nemen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Montfoort deel.

In de koopovereenkomst wordt onder andere geregeld dat Been Beheer BV, namens de stichting DOCR, eigenaar wordt van de grond en de realisatie van de opstallen op zich neemt.
20111221 ondertekening

Rolf Been (St. DOCR) en wethouder Bob Duindam ondertekenden gisteren de koopovereenkomst. Rechts op de foto Piet Willemse (hoofd Asielzaken) met Boris, één van de asielkatten.