Open dag zaterdag 7 oktober

Open dag Dierenhulpverlening Woerden e.o. & Diergezondheidscentrum De Limes

7 oktober 2017 – Reijerscopse Overgang 3-5

In het kader van Werelddierendag 2017 openen Dierenasiel Reijerscop en Diergezondheidscentrum De Limes op zaterdag 7 oktober hun deuren voor alle dierenliefhebbers. Iedereen is tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom in Harmelen om een kijkje te komen nemen achter de schermen van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. De Stichting opent niet alleen haar deuren, ook kunnen bezoekers een tal van leerzame en gezellige activiteiten verwachten,zoals een speurtocht, een indrukwekkende politiehonden demonstratie, een reptielenshow en diverse kraampjes.

ProgrammaTijdens de jaarlijkse open dag krijgen bezoekers de kans om het dierenasiel en het diergezondheidscentrum eens van dichtbij te bekijken. Zo is er de mogelijkheid om kennis te maken met de dieren uit het asiel en staan de vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen over het werk wat zij doen voor de Stichting. Ook staat er een indrukwekkende politiehonden demonstratie op het programma en staan er demonstraties van honden- en kattentrimmen op het programma.

Een open dag is natuurlijk niet compleet zonder een paar bijzondere gasten: daarom kan men dit jaar genieten van een reptielenshow waarbij een deskundige van alles kan vertellen over de wereld van het reptiel. Mocht dit niet interessant genoeg zijn voor de kleintjes onder ons, dan kunnen zij altijd nog meedoen met de speurtocht, geschminkt worden door een van onze grimeurs of hun laatste energie wegspringen in het springkussen. Kortom, genoeg redenen om op 7 oktober een bezoek te brengen aan de Open Dag in Harmelen. Zien we je daar?

Locatie
Dierenasiel Reijerscop | Diergezondheidscentrum De Limes
Reijerscopse Overgang 3 & 5
3481 LZ Harmelen