Komt u Dierendag bij ons vieren?!

Open Dag op zaterdag 4 oktober in Harmelen

Zaterdag 4 oktober 2014 is het Wereld Dierendag. Voor Dierenasiel Reijerscop en Diergezondheidscentrum De Limes een mooie gelegenheid om voor dierenliefhebbers uit de regio hun deuren te openen. De Open Dag zal van 11.00 tot 16.00 uur plaatsvinden op de gezamenlijke locatie aan de Reijerscopse Overgang 3 en 5 in Harmelen.opendag2014

Er zullen diverse vermakelijke en interessante activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Zo kunnen kinderen deelnemen aan het konijnenbuffet en zich laten schminken. Ook kunnen zij meedoen aan een speurtocht met leuke prijzen.

Het publiek kan natuurlijk een kijkje nemen in het asiel en kennis maken met de tijdelijke gasten, namelijk de katten, honden, konijnen en vogels. Bij De Limes kunt u bijvoorbeeld de operatiekamer bezichtigen en zijn onder andere gekko’s te bewonderen.

Een hondengedragsdeskundige en katten- en hondentrimmers zullen demonstraties geven en u kunt bovendien kennismaken met dieren-EHBO. Daarnaast zijn aanwezig voor het geven van informatie en het stellen van vragen: chauffeurs van de dierenambulance, asielmedewerkers, dierenartsen en assistenten. Wij geven u met veel plezier uitleg over de werkwijze en de charme van ons (vrijwilligers)werk.

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Zoals ieder jaar is de stichting deze dag ook aanwezig in het centrum van Woerden en de winkelcentra Snel & Polanen en Molenvliet. Onze vrijwilligers zullen daar collecteren voor de stichting. Tevens kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de dierenambulance en staat vragen altijd vrij.