Open dag Dierenasiel Reijerscop

Komt u ook naar de Open Dag op 3 oktober in Harmelen?
Georganiseerd door Dierenasiel Reijerscop en Diergezondheidscentrum De Limes.
In het kader van Werelddierendag 2015 openen Dierenasiel Reijerscop en Diergezondheidscentrum De Limes op zaterdag 3 oktober voor dierenliefhebbers uit de regio hun deuren. U bent tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Reijerscopse Overgang 3 en 5 in Harmelen.

Op de Open Dag worden tal van opendag2015activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Bij Dierenasiel Reijerscop is er bijvoorbeeld een workshop dieren-EHBO voor de kinderen. Natuurlijk wordt er ook geschminkt en bij De Limes is een knutselhoek voor de kleintjes. Tevens is er een springkussen aanwezig. Daarnaast worden er leerzame en leuke demonstraties gegeven door een katten- en hondentrimmer en onze hondengedragsdeskundige.

Als bijzondere gast is een schaapherder aanwezig die ook (interactieve) demonstraties zal geven. Bovendien staat een kattengedragsdeskundige voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en geeft zij een lezing. Natuurlijk mag de dierenambulance op deze dag niet ontbreken!

In het dierenasiel wordt informatie gegeven over de beestjes en de manier van werken. U kunt tevens kennis maken met een aantal van de katten, konijnen en siervogels. Om stress bij de tijdelijke gasten te voorkomen zijn de honden niet aanwezig. Wilt u zelf misschien wel als vrijwilliger aan de slag? Graag geven vrijwilligers u uitleg over de charme van hun werk en vertellen zij u met veel plezier de mogelijkheden om eventueel hun collega te worden.

Bij Diergezondheidscentrum De Limes kunt u ook een kijkje achter de schermen nemen. De dierenartsen en veterinaire medewerkers vertellen u graag over hun praktijk en beantwoorden uw vragen. U kunt zich inschrijven om met korting uw hond via een kijkoperatie te laten steriliseren en er zijn veel aaibare, bijzondere en exotische dieren aanwezig om naar te kijken, meer van te weten of te knuffelen. Wilt u op de foto met uw huisdier? Dat kan tussen 11.00 en 13.00 uur. Tevens zijn er ook nog mooie prijzen te winnen met ‘Raad het geluid’ en ontvangt u een leuke goodiebag!

Kortom: genoeg redenen om met z’n allen openasieldag posterkleinop zaterdag 3 oktober naar de Reijerscopse Overgang te komen! Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Wilt u Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. steunen? Dat kan nu ook door kleding, schoenen of textiel in te leveren. Iedere andere donatie is natuurlijk ook van harte welkom.

Op zaterdag 26 september is de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. aanwezig in het centrum van Woerden en de winkelcentra Snel & Polanen, Molenvliet en Tournoysveld. Vrijwilligers zullen daar collecteren voor een bijdrage voor de dieren in de regio die onze hulp hard nodig hebben. Tevens kunnen liefhebbers in het centrum van Woerden een kijkje nemen in de dierenambulance en staat vragen altijd vrij.