Open Asieldag Woerden

Woerdens Nieuwsblad, 30 september 2011

Woerden– Hoe ziet een dierenasiel er uit? Wat voor dieren zitten er en hoe komen zij er eigenlijk terecht? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u op zaterdag 1 oktober 2011. Dan opent het Woerdens Dierenasiel namelijk haar deuren op Open Asieldag 2011. Een extra bijzondere editie voor de ruim 130 vrijwilligers van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o., vanwege de geplande verhuizing naar Harmelen komend jaar.

Het zal naar alle waarschijnlijkheid de laatste Open Asieldag op de huidige locatie zijn. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur in het asiel aan de Singel 18 te Woerden.

asiel In het asiel zijn deze dag vrijwilligers aanwezig die graag uw vragen beantwoorden over niet alleen het asiel, maar ook over de telefoon- en ambulancedienst van de Stichting. Uiteraard kan er kennis worden gemaakt met de dieren die op dat moment in het asiel zitten. Bezoekers kunnen vooraf vast onze recent vernieuwde website raadplegen, met daarop onder andere een overzicht van de op dit moment te herplaatsen dieren: www.dierenhulpverleningwoerden.nl

Open Asieldag betekent voor de Stichting ook dat het weer tijd is voor de jaarlijkse collecte. Woerdenaren treffen collectanten aan in het stadshart en bij zowel Winkelcentrum Molenvliet als Winkelcentrum Snel & Polanen tussen 10.00 en 16.00 uur. Ook zal onze dierenambulance voor het stadsmuseum te bezichtigen zijn.

De vrijwilligers van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. zullen zich volop inzetten om ook van editie 2011 een mooie en leerzame dag te maken!

Voor meer informatie over de Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken kunt u terecht op www.dierenhulpverleningwoerden.nl of bellen met 0348- 41 42  42