Open asieldag Woerden

2 oktober 2010

Woerden –  Altijd al willen weten hoe het er in een asiel aan toe gaat? Dan is dit het moment! De Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken organiseert op zaterdag 2 oktober van 11.00 tot 15.00 uur haar jaarlijkse open asieldag.

Tijdens deze dag vertellen medewerkers van de dierenhulpverlening over de activiteiten die zij geheel vrijwillig uitvoeren om ervoor te zorgen dat een dier in nood geholpen wordt. Van het bemannen van het alarmnummer, het rijden in de dierenambulance tot het opvangen van dieren. De open asieldag is niet alleen heel leerzaam maar vooral ook erg leuk, voor jong en oud.

Uiteraard krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de volwassen katten en kittens die in het asiel wachten op een nieuw baasje. Indien mogelijk mogen de nieuwe baasjes hun huisdier die dag direct meenemen.

Eveneens kunt u die dag in het asiel kennis komen maken met een aantal konijnen uit de konijnenopvang. U kunt ze ook alvast bewonderen op onze website. Het asiel vindt u aan de Singel 18 te Woerden.

De Stichting Dierenhulpverlening zal op zaterdag 2 oktober ook aanwezig zijn van 10:00 tot 16:00 uur in het gezellige winkelhart van Woerden. Voor het Stadsmuseum geven vrijwilligers van de Stichting informatie over de dierenhulpverlening. Bovendien zal hier de dierenambulance te bezichtigen zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0348- 41 42  42