Officiële opening en open dag nieuw dierenasiel

1 februari 2013

Harmelen – Na een lange periode van bouwen, plannen en klussen is zaterdag 9 februari de grote dag. Dan opent het nieuwe dierenasiel in Harmelen officieel haar deuren. Tijdens het ochtendprogramma (alleen voor genodigden) verrichten de wethouders van de vijf betrokken gemeentes de officiële opening. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst de naam van het nieuwe asiel aan de Reijerscopse Overgang onthuld.

asielopenhuis

’s Middags is iedereen van 13.00 tot 15.00 uur van harte welkom om met eigen ogen het nieuwe dierenasiel te komen bewonderen.

De officiële bijeenkomst wordt bijgewoond door de vrijwilligers van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de vrijwilligers aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over hun werkzaamheden, de Stichting en natuurlijk het nieuwe asiel. Voor meer informatie en adresgegevens kijkt u op onze website: www.dierenhulpverleningwoerden.nl.

Eind december zijn de asieldieren verhuisd van het voormalige asiel aan de Singel naar het nieuwe pand in Harmelen. Na de oplevering op 10 december 2012 is er met man en macht gewerkt om het asiel in gereedheid te brengen voor de komst van de dieren. Inmiddels is de inrichting (zo goed als) compleet, zijn de verblijven bewoond en hebben de eerste dieren al een baasje gevonden vanuit het nieuwe asiel.