Wie vanaf vandaag onze website bezoekt, zal het zeker niet ontgaan. Met een kleurrijke look and feel, aangepaste paginastructuur en persoonlijke verhalen hebben we onze website namelijk in een compleet nieuw jasje gestoken. Anne Marie Jongedijk, voorzitter van onze stichting, vertelt vol trots over de nieuwe website.

 

Nieuwe website broodnodig

Hoewel onze oude website alle benodigde informatie bevatte, was een nieuwe website volgens onze voorzitter hard nodig. “De maatschappij en de wensen van onze doelgroep zijn in de afgelopen jaren sterk veranderd. Wil je als organisatie blijven aansluiten? Dan moet je meegaan met de tijd,” begint Anne Marie haar verhaal. “Neem als voorbeeld onze plek op braderieën en onze collectes. Voorheen haalden we daar veel geld mee op, maar door de coronapandemie viel die bron van inkomsten ineens volledig weg. Dat vraagt dus om verandering. Aangezien men tegenwoordig veel meer digitaal regelt, hebben we nu de optie om te doneren een veel prominentere rol gegeven op onze nieuwe website.”   

 

Dankzij onze vrijwilligers

Een flink bedrag neerleggen voor het realiseren van deze nieuwe website? Dat hebben we zeker niet gedaan. “We vinden het belangrijk dat al het geld dat wij als stichting ontvangen, wordt besteed aan de zorg voor onze dieren en niet aan een nieuwe website,” benadrukt Anne Marie. “De nieuwe website is volledig tot stand gekomen dankzij de inzet en de verschillende mooie kwaliteiten van onze vrijwilligers. Van het bouwen en hosten van de website tot aan alle visuele aspecten, zoals tekst en beeld. In totaal is hier ruim twee jaar aan gewerkt. De website is nu eindelijk af en ik ben enorm trots op alle medewerkers die aan de nieuwe site gewerkt hebben. Ik denk dat we met z’n allen een heel mooi resultaat hebben neergezet.”

 

Persoonlijke verhalen

Met de lancering van de nieuwe website, zetten we een grote stap vooruit. Daarnaast staan er nog veel meer mooie plannen voor de website op de planning. “Een nieuw item op onze website is de pagina met blogs en artikelen. Dit geeft ons de mogelijkheid om straks persoonlijke verhalen te delen. Bijvoorbeeld van onze vrijwilligers of mensen die bij ons een dier hebben geadopteerd. Daarnaast biedt de website ook meer ruimte voor voorlichting. De komende tijd kunnen bezoekers dus zeker mooie content verwachten!” aldus Anne Marie. 

 

Onze dieren op nummer 1

Uiteraard staan de dieren bij onze stichting nog altijd op nummer 1. Op de website zie je dus ook nog steeds alle honden, katten, konijnen en siervogels die een huisje zoeken. Kijk vooral rond op onze nieuwe website en hou onze social media kanalen goed in de gaten voor onze persoonlijke verhalen.

Nieuwe website SDHW