Nacht van Woerden was een groot succes!

8 mei 2012

De Nacht van Woerden was een groot succes! Met een grote groep mensen hebben we 12 uur lang gebowld (gelukkig niet aan een stuk achter elkaar, we hadden wel pauzes) en sommigen hebben ook aardig wat potjes klaverjas gespeeld.  De avond was georganiseerd door Bowlingbaan “Singel 59” om geld op te halen voor het nieuwe asiel.

De spelers waren enthousiast om er een leuke avond bowlingteamSDWvan te maken met vele donaties. Onderling hielden 2 groepen spelers ook nog een eigen competitie om zo extra geld in de collectebus te krijgen. Het verschil tussen het winnende en verliezende team moest met 10 cent per punt afgekocht worden. Dit heeft uiteindelijk ook nog ruim EUR 30,- opgeleverd.

Veel bedrijven hebben gesponsord door spullen te doneren voor de loterij, waar men fanatiek aan meedeed om de leukste prijzen mee naar huis te kunnen nemen.

Het uiteindelijke geldbedrag wat “Singel 59” Cadeauchequeaan SDW heeft mogen overhandigen was het geweldige bedrag van EUR 2.500,-.

Wij willen de organisatie van “Singel 59”, de Cadeauchequesponsoren en natuurlijk de spelers heel hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdragen.