Muzikale steun voor Dierenasiel Woerden

Woerdense Courant, 7 november 2012

Beste singer-songwriters van Woerden spelen in Het Klooster

Muziek is hot! Na de ontdekking van vele zangtalenten tijdens tv-programma´s als The Voice en de X-factor, werd afgelopen zomer de beste singer-songwriter van Nederland verkozen. Maar talentvolle singer-songwriters zijn ook dichterbij huis te vinden. Namelijk in Woerden op zaterdag 1 december aanstaande.

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Woerdens Singer-songwritercollectief die dag wederom een Najaarsshow in het Klooster. En opnieuw komen de opbrengsten ten goede van het dierenasiel van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Het belooft weer een spetterende avond te worden. SOAP 2012 Vijf acts met uiteenlopende stijlen verzorgen een avondvullend programma. Engelstalige muziek wordt afgewisseld met Nederlandstalige en het publiek kan zowel bands als soloartiesten verwachten. Deze muzikale diversiteit biedt het publiek elk wat wils. De singer-songwriters die dit keer hun opwachting zullen maken, zijn Coen Teeuwen, Gert Altena, Daan en René en bovendiende bekende Woerdense formaties Raising Hats en BruusQ.

Vanaf 19:45 uur kan het publiek plaatsnemen om te gaan genieten van deze muzikale diversiteit in de prachtige zaal van Het Klooster. De show duurt van 20.15 tot 22.30 uur met van 21.15 tot 21.45 uur pauze.

Na afloop is er gelegenheid voor een versnapering aan de bar in de foyer van Het Klooster. Voor een entreeprijs van slechts € 6,50 hebt u een bijzonder muzikale avond en helpt u ook nog eens de Woerdense asieldieren! Kaarten kunnen vanaf heden (ook digitaal) gekocht worden bij Het Klooster via www.kloosterwoerden.nl

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het RABO DICHTBIJFONDS.