Ben jij een betrokken en betrouwbare konijnenverzorger die openstaat om nog meer te leren over konijnengedrag én ben je bereid om je mouwen op te stropen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

  • Het schoonmaken van de konijnenverblijven.
  • Het verzorgen van en liefde geven aan de konijnen.
  • Het toedienen van medicijnen.

Wat vragen wij van jou?

Heb jij een groot hart voor dieren en ben je op vrijdagochtend of dinsdagochtend (1 x per 2 weken) beschikbaar van 09.00 tot 12.00 uur? Top! Want dat zijn precies de vaardigheden die je nodig hebt.
Daarnaast:

  • Affiniteit met konijnen;
  • Liefde en geduld voor dieren;
  • Je bent minimaal 18 jaar.

 

Dit krijg je ervoor terug

Allereerst natuurlijk ontzettend veel waardering en dankbaarheid. Daarnaast werk je in een team met fijne collega’s die je graag helpen, binnen een enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Wist je dat íedereen bij ons vrijwilliger is? Belangrijk dus om te weten dat je niet betaald wordt in geld, maar in veel liefde van onze dieren. Tot slot word je goed begeleid en ingewerkt, en heb je de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen.

Werken bij onze stichting is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en dankbaar. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen, in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal maar je betekent voor zowel dier als mens vaak echt een verschil, en daar doen we het met z’n allen voor, al 41 jaar!

 

Enthousiast?

Leuk! Mail ons voor meer informatie door je gegevens hier in te vullen. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in ons asiel.