Konijnenbuffet’ op Open Asieldag Woerden

Woerdense Courant, 26 september 2012

Woerden – Zaterdag 6 oktober opent het Woerdens dierenasiel haar deuren voor publiek tijdens Open Asieldag 2012. Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn bezoekers welkom in het asiel aan de Singel 18 in Woerden. Uiteraard is er de mogelijkheid om kennis te maken met de aanwezige honden, katten en konijnen.

Voor de konijnen staat er dit jaar bovendien om 12.00 uur en 14.00 uur een heus buffet op het programma. Kinderen mogen op een bordje een smakelijke konijnenmaaltijd samenstellen waar de konijnen vervolgens uitgebreid van gaan genieten.

Het belooft een dag te worden vol bedrijvigheid. Naast het konijnenbuffet is er een kleurwedstrijd voor de allerkleinsten en een prijsvraag voor de iets oudere kinderen. De winnaars ontvangen een leuk prijsje! De hele dag zijn vrijwilligers aanwezig die graag uw vragen beantwoorden over niet alleen het asiel, maar ook over de telefoon- en ambulancedienst van de Stichting.

Niet alleen in het asiel, maar ook elders in Woerden is de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. vertegenwoordigd. Zo wordt er gecollecteerd in diverse winkelcentra en in de binnenstad, waar tevens de ambulance te bewonderen valt.

Open Asieldag 2012 is de laatste van een reeks geslaagde open dagen op de Singel in Woerden. De bouw van het nieuwe dierenasiel aan de Reijerscop in Harmelen vordert gestaag. Begin 2013 hopen we intrek te nemen in het nieuwe pand, waardoor Open Asieldag 2013 voor het eerst op onze nieuwe locatie zal plaats vinden.

Klik op het artikel voor grotere versie

20120926WC