Knalgele dierenambulance enthousiast ontvangen

Woerden, 28 november 2009

Bloemen, taart en lachende gezichten. Afgelopen zaterdag liep het uit op een klein feestje tijdens de overdracht van de nieuwe ambulance voor Stichting Dierenhulpverlening Woerden. De grote gele ambulance stond bij Forddealer Van Bunningen in Bodegraven ondertussen te glimmen en letterlijk flitsend in de showroom. Deze nieuwe wagen gaat de zorg overnemen van hun oude ambulance welke zij gebruiken om zieke en gewonde dieren naar de dierenarts of opvangadressen te brengen.

nieuwe dierenambulance

De heer Willemse, bestuurslid van de stichting, geeft aan erg blij te zijn met de nieuwe dierenambulance. “We zochten een wagen die goed wendbaar en niet te lang is, maar wel met een boel ruimte erin. En die hebben we nu gevonden. Ik heb er net al even in mogen rijden en hij rijdt als de brandweer!

De nieuwe Ford Transit is van binnen helemaal naar wens ingericht met kennels, opbergruimtes, een wasbak en andere voorzieningen om dieren te helpen. Aan de buitenkant is hij goed herkenbaar met grote letters Dierenambulance en het alarmnummer erop. En in de nieuwe gele kleur zal hij flink opvallen hier in de omgeving.