Voorlichtingspresentaties

De Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. kan op verzoek voorlichting geven zowel voor volwassenen als voor kinderen. Daarbij wordt een uitgebreide uitleg gegeven over onze Stichting en de werkzaamheden die onze vrijwilligers verrichten en vaak zal het mogelijk zijn de dierenambulance eens uitgebreid van binnen te bekijken.

Voor volwassenen kunnen wij een voorlichtingspresentatie geven, bijvoorbeeld op verzoek van een vereniging of bedrijf. Wij willen op deze manier mensen meer bewust maken van de noodzaak de Dierenhulpverlening te ondersteunen en/of als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het vele werk dat gedaan moet worden.

Daarnaast kunnen wij op scholen een presentatie geven voor de kinderen van een of meerdere klassen. Een van onze medewerkers zal dan op school vertellen over de werkzaamheden die alle vrijwilligers binnen de Stichting verrichten. Indien mogelijk kan deze presentatie ondersteund worden met internet faciliteiten. Zo mogelijk zal ook de (reserve)dierenambulance aanwezig zijn om te bezichtigen.

Ook komen wij op verzoek met de ambulance naar school om te helpen bij een spreekbeurt. Na de spreekbeurt krijgen de kinderen een rondleiding door de ambulance en krijgen ze de gelegenheid om vragen te stellen. Klik hier voor meer informatie.

Aanvragen voor voorlichting moeten vanwege organisatorische redenen minimaal een maand van te voren bij ons binnen zijn. Een van onze vrijwilligers zal voor verdere afspraken contact met u opnemen.