Een aantal jaar geleden kwam Romy bij ons binnen. Een zwart/witte poes met twee prachtige ogen, beide in een andere kleur. Bij binnenkomst was Romy niet de makkelijkste en liet ze regelmatig haar wilde kant zien. Dan sloeg en beet ze soms van zich af. Hierdoor was Romy niet bij iedereen favoriet. Toch weerhield dat een aantal verzorgers er niet van om met Romy de uitdaging aan te gaan. En met succes! Want na vele pogingen, liet Romy zich door een aantal uiteindelijk lekker verwennen met aaitjes en kroeltjes.

Na een aantal mislukte plaatsingen, kwam Romy bij een jongedame terecht die veel tijd én aandacht besteden aan het heropvoeden van Romy. En dat leek te werken, want schoot liggen en knuffelen? Dat werd voor Romy dagelijkse kost. Toch kwam Romy afgelopen juni weer bij ons in het asiel terug. Niet vanwege haar gedrag, maar omdat haar baasje voor langere tijd naar het buitenland moest. En Romy? Die kon helaas niet mee. Dus vol goede moed zochten we voor Romy weer een nieuw huisje.

In de maanden erna werd Romy twee keer herplaatst, maar beide keren kwam zij weer bij ons terug. Tot onze collega Ivon het niet langer kon aanzien.

‘Toen ik zag dat Romy wéér terug was in het asiel besloot ik, na kort overleg thuis, dat ze bij ons meer dan welkom was. We hebben de rust en ruimte die ze nodig heeft. En ze past prima bij de kneusjes-opvang van de andere twee katten en twee asielhonden. Het is dat ze nu zo goed luistert naar haar naam Romy, maar anders had ik haar Sticker genoemd! Ze is niet meer bij me weg te slaan en zelfs met tuinieren helpt ze graag mee.’ – aldus Ivon. We zijn enorm blij dat Romy, na zo’n lang traject nu eindelijk haar forever home heeft gevonden!