Gulle donatie dankzij inzet kinderen Andersenschool

16 september 2011

Woerden – Deze week heeft de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. een flinke donatie in ontvangst mogen nemen namens de leerlingen van de Andersenschool. Dankzij hun enthousiasme kwam middels een sponsorloop een bedrag van maar liefst € 783,= beschikbaar voor de Stichting! Twee van onze vrijwilligers trokken er afgelopen maandag met de ambulance op uit om de cheque in ontvangst te nemen.

Leerling Jasper Paul is er mede verantwoordelijk voor dat deze gulle gift ten goede komt aan de Woerdense asieldieren. De leerlingen mochten voor de jaarlijkse sponsorloop zelf een goed doel aandragen dat een deel van de opbrengst zou krijgen. Jasper besloot zich in te zetten voor de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. en wist zijn medeleerlingen via een presentatie over de streep te trekken.

De cheque werd door ambulancechauffeur Piet van der Heyden zeer enthousiast ontvangen. De donatie is zeer welkom, zeker met het oog op de bouw van het nieuwe dierenasiel in Harmelen.
Omdat de kinderen graag zien dat de gift specifiek aan de dieren wordt besteed, is het gedoneerde bedrag inmiddels gereserveerd voor de aanschaf van krabpalen en dergelijke voor in dit nieuwe asiel.
Na de overhandiging van de cheque zijn onze medewerkers de klassen rond gegaan om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Uiteraard was er voor de kinderen ter afsluiting gelegenheid om onze ambulance – en bijbehorende zwaailichten – te bewonderen.

Andersenschool-cheque

Andersenschool – Cheque vastgehouden door Jasper Paul en ambulancechauffeur Piet vd Heyden