Dit zijn Gijs en Dirk. Begin augustus werd dit duo zwaar verwaarloosd aangetroffen in een bench in een schuur. ? Voor wie bekend is met Perzische katten, weet dat dit ras beschikt over een prachtige vacht die onderhoud vergt. Maar bij Gijs en Dirk was daar helaas maar weinig van over. De arme beestjes zaten namelijk van top tot teen onder de klitten en vlooien (én aangekoekte viezigheid). ? Nadat we gestart waren met ontvlooien en een kam plan, bleek al snel dat er eigenlijk geen ontkomen meer aan was. De vacht… die moest eraf. ✂️
Afgelopen weekend was het zo ver en werden Gijs en Dirk door Wendy van Kattentrimsalon Maneschijn met veel deskundigheid, geduld en liefde eindelijk verlost van hun vervilte vacht. En kijk het verschil eens! ?
Dirk mocht gelukkig een groot deel van zijn vacht behouden, want enkel zijn buikje hoefde getrimd te worden. Gijs daarentegen heeft een compleet nieuwe look gekregen. Voor hem viel er na de behandeling letterlijk een zware last van hem af. Zo viel hij na zijn eerste eigen wasbeurt in tijden meteen uitgeput in slaap. ?
We zijn Wendy ontzettend dankbaar dat zij deze behandeling voor Gijs en Dirk geheel belangeloos heeft uitgevoerd! ?
Wil jij ook bijdragen aan de zorg van onze dieren? Dat kan! Hier lees je op welke manieren jij ons, én onze dieren kan helpen!