Genieten van het hondenbad bij Dierenasiel Reijerscop

Harmelen –  Onlangs hebben enkele vrijwilligers het nieuwe hydraulische hondenbad in ons Dierenasiel Reijerscop in Harmelen geïnstalleerd. Het bad heeft Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. door een donatie – specifiek voor dit doel – kunnen aanschaffen.

20150708Hondenbad3 20150708Hondenbad2 20150708Hondenbad1

Na een stevige wandeling of ravotten op het uitlaatveld kunnen de honden die tijdelijk in ons dierenasiel wonen een welverdiende douche nemen. Maar ook honden die in ons dierenasiel aankomen en waarvan de vacht verwaarloosd is, krijgen nu een schoonmaakbeurt zodat ze weer helemaal schoon en fris zijn. Wel zo fijn voor de vrijwilligers die de honden moeten verzorgen, maar vooral voor de beestjes zelf.

Het spreekt voor zich dat wij ontzettend blij zijn met het hondenbad. Het bad is zeer gebruikersvriendelijk en veilig: o.a. een fijne douche, eenvoudig in hoogte verstelbaar en middels een riem kunnen de honden op hun plaats worden gehouden. De Husky Hachy heeft als eerste hond het bad uitgeprobeerd. Hachy én vrijwilligster Carla genoten beiden zichtbaar van het ‘badderfestijn’. Inmiddels hebben een aantal honden Hachy gevolgd en wij kunnen met veel plezier zeggen dat het nieuwe bad een groot succes is.

Voor het hydraulische hondenbad hebben wij bij DierenLot een projectaanvraag ingediend. Gelukkig werd deze aanvraag gehonoreerd; daarmee zijn wij nu ook beneficiant van Stichting DierenLot. Dankzij deze donatie is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Dank DierenLot, voor deze gulle schenking!