Eerste open Asieldag op nieuwe locatie Harmelen

19 september 2013

Zaterdag 5 oktober 2013 is het landelijke Open Asieldag. Ook dierenasiel Reijerscop opent deze dag haar deuren voor geïnteresseerden.

Voor het eerst wordt de Open Asieldag gehouden in het nieuwe pand aan de Reijerscopse Overgang 5 in Harmelen en het is om die reden dan ook een bijzonder moment voor Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

openasieldag2013Naast de mogelijkheid om het dierenasiel van binnen te bekijken, maken bezoekers kennis met de huidige bewoners van het pand. Ook staan tal van activiteiten op de planning, waaronder het konijnenbuffet en diverse activiteiten voor kinderen. Op deze dag is ook het naastgelegen Diergezondheidscentrum De Limes van 11.00 tot 15.00 uur opengesteld voor publiek.

 

Naast de genoemde activiteiten zijn dit jaar ook vertegenwoordigers aanwezig van diverse diergerelateerde bedrijven. Zo kunnen bezoekers vragen stellen aan gedragsdeskundigen en eens informeren wat men kan verwachten van een dierencrematorium/begraafplaats. Vrijwilligers van de Stichting zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden over het reilen en zeilen van het dierenasiel en de Stichting. Bij Diergezondheidscentrum De Limes worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook is er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding.

Volgens goed gebruik is de Stichting tijdens Open Asieldag aanwezig in het centrum van Woerden. Vrijwilligers collecteren ten behoeve van de Stichting in het centrum van Woerden, waar liefhebbers de dierenambulance kunnen bewonderen, en op diverse winkelcentra.