Help ons dieren helpen!

Nu er geen evenementen zijn, kunnen we niet collecteren en over ons werk vertellen!

Ieder jaar staan we op verschillende evenementen en braderieën om donaties op te halen voor ons dierenasiel en -ambulance. Maar door COVID-19 zijn alle deze evenementen en braderieën helaas afgelast. Daarom collecteren we dit jaar op een andere manier, namelijk via een online crowdfundingactie! Steun jij ons ook? https://www.doneeractie.nl/help-ons-dieren-helpen

Ondanks dat al het werk in het asiel volledig door vrijwilligers wordt gedaan, zijn er veel kosten die gewoon doorlopen. Denk aan medische zorg en voeding voor onze dieren, benzine voor de dierenambulance en schoonmaakmiddelen in het asiel. Om deze kosten te dekken zijn we als stichting voor een groot deel afhankelijk van donaties. Deze komen onder andere van onze collectes op bijvoorbeeld de Woerdense Koeienmarkt, het Heksenfestijn in Oudewater, de septembermarkt in Harmelen of de jaarmarkt van Montfoort. Nu al deze evenementen zijn afgelast vanwege COVID-19 missen we veel donaties.  Met de crowdfundingactie hopen we voldoende geld op te halen om (medische) noodhulp te kunnen blijven verlenen aan dieren in de regio.

Door middel van deze actie hopen we dat je op veilige afstand toch een (paar) euro wilt doneren aan Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken! We zijn blij met elke bijdrage en daarom vragen we: help je mee?

Ga dan naar de website https://www.doneeractie.nl/help-ons-dieren-helpen. Alle beetjes helpen!