Vanaf nu verwelkomen wij DM Interactive als trotse sponsor van een van onze hondenkennels. Met een officiële handtekening van eigenaar Gerrit Bos, levert DM Interactive twee jaar lang een belangrijke financiële bijdrage aan de opvang en het welzijn van onze honden.
Als webbureau met een frisse blik op design en intuïtieve beheer oplossingen, ontwikkelt DM Interactive – DraadsMedia digitale concepten in de vorm van succesvolle websites en webapplicaties voor verschillende organisatie. Of dit nu gaat om een MKB bedrijf of organisaties zoals De Nationale Postcode Loterij, de Universiteit van Utrecht of Ahold Delhaize.
“Bij DM Interactive zetten we in op verduurzaming en dragen we een warm hart toe aan het welzijn van dieren. Zo compenseren we onze onvermijdelijke CO2-uitstoot via duurzame bosprojecten als CO-2 partner van Trees for all en hopen we via onze sponsoring aan Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. ook lokaal bij te dragen aan dierenwelzijn.” – aldus Gerrit Bos, eigenaar van DM Interactive.
We zijn ontzettend blij en dankbaar voor deze nieuwe vriend van de stichting. Wil jij als bedrijf ook een steentje bijdragen aan het welzijn van onze dieren? Word dan vriend van de stichting en sponsor één van de dierenverblijven. Kijk voor meer informatie bij Help ons Helpen.
DM Interactive