Dierenasiel Woerden overvol

16 september 2008

Het dierenasiel in Woerden zit momenteel zo vol, dat er een opnamestop en wachtlijst geldt voor dieren waarvan afstand gedaan moet worden. Zwerfdieren worden nog wel opgenomen.  Het is druk bij dierenasiel “Van de Singelspoor” in Woerden, vooral het aantal gevonden katten is de laatste tijd enorm toegenomen. De vakantieperiode, die er weer voor heeft gezorgd dat vele katten, zowel jong als oud, massaal gedumpt werden, is voorbij.Opvallend is dat de dieren blijven binnenstromen.
De meeste dieren die gevonden worden, zijn niet gechipt, terwijl het een kleine moeite is en zoveel ellende kan besparen. Een kat uit het asiel is door een dierenarts gezond verklaard, ontwormd, ontvlooid, ingeënt én gechipt. Het is daarom een verstandige keus om een nieuw huisdier uit het dierenasiel te halen.
Vele volwassen katten, kittens en honden wachten op een nieuw tehuis. Mensen die belangstelling hebben kunnen contact opnemen met het asiel in Woerden. Het dierenasiel is elke maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is natuurlijk ook van harte welkom tijdens de open asieldag op zaterdag 4 oktober, dan zijn wij geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Op deze website zijn de meeste dieren ook te bewonderen met een foto en korte
beschrijving. Hier vindt men ook het telefoonnummer en adres van het asiel.