Nieuw tehuis gezocht

Op zoek naar een lief huisdier? Gun de asieldieren een tweede kans op een mooi leven.

Neem via het menu een kijkje in het asiel, bij de katten, honden en konijnen en siervogels. De kittens worden bij vrijwilligers opgevangen. Wammes

De herplaatsbare konijnen en siervogels verblijven in het asiel. U kunt ze daar bewonderen en kennismaken. Als u tot aanschaf wilt overgaan en/of meer informatie wilt, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Als u interesse heeft in één van de honden, kunt u een afspraak maken met iemand van onze hondenwerkgroep.

 

Het asiel is weer zonder afspraak te bezoeken. Voor bezoek op donderdagavond moet wél afspraak gemaakt worden. Ook voor het herplaatsen van katten dient u een afspraak te maken.

Wilt u een afspraak maken?
Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons informatie- en alarmnummer 0348 – 41 42 42. 

 

Dierenasiel Reijerscopasielmap

Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ Harmelen

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

I.v.m. een tekort aan baliemedewerkers is asiel vanaf 1 juni het asiel op donderdagochtend gesloten!

In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant. Klik op de kaart voor meer informatie.

Belangrijk

Het overzicht van de dieren in het asiel is een momentopname en wordt regelmatig bijgewerkt. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar hebben gekregen. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer in het asiel aanwezig zijn.
Het is niet mogelijk een dier te reserveren.
In het verleden werden gereserveerde dieren regelmatig toch niet opgehaald wat voor veel teleurstelling zorgde. Andere geïnteresseerden waren al op zoek gegaan naar een ander dier, waardoor dit dier uiteindelijk langer in het asiel bleef dan eigenlijk nodig was. Om die reden kunt u geen dier meer reserveren, maar alleen zelf ophalen in het asiel.