Nieuw tehuis gezocht

Op zoek naar een lief huisdier? Gun de asieldieren een tweede kans op een mooi leven.

Neem via het menu een kijkje in het asiel, bij de katten, honden en konijnen en siervogels. De kittens worden bij vrijwilligers opgevangen. Wammes

De herplaatsbare konijnen en siervogels verblijven in het asiel. U kunt ze daar bewonderen en kennismaken. Als u tot aanschaf wilt overgaan en/of meer informatie wilt, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Als u interesse heeft in één van de honden, kunt u een afspraak maken met iemand van onze hondenwerkgroep.

*Belangrijke mededeling*

In verband met het Coronavirus stellen wij extra voorzorgsmaatregelen in en zullen tot 2 juni a.s. onze deuren sluiten voor bezoekers.

Alle beschikbare dieren staan op onze website. Indien u belangstelling heeft voor 1 van onze dieren, vul dan het contactformulier in dat bij het dier staat.  Er wordt daarna contact met u opgenomen door iemand van de werkgroep die u meer informatie kan geven. Is er een match, dan kunt u daarna een afspraak maken om kennis te maken met het specifieke dier.

Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak bij het asiel langs te komen.

Als u vragen of problemen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken of mailen naar info@dierenhulpverleningwoerden.nl

Wij zijn helaas genoodzaakt om deze maatregelen te nemen uit voorzorg voor onze vrijwilligers  en de dieren. Wanneer de situatie verandert, zullen wij dat hier delen.

Bedankt voor uw begrip.

Dierenasiel Reijerscopasielmap

Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ Harmelen

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant. Klik op de kaart voor meer informatie.

Belangrijk

Het overzicht van de dieren in het asiel is een momentopname en wordt regelmatig bijgewerkt. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar hebben gekregen. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer in het asiel aanwezig zijn.
Het is niet mogelijk een dier te reserveren.
In het verleden werden gereserveerde dieren regelmatig toch niet opgehaald wat voor veel teleurstelling zorgde. Andere geïnteresseerden waren al op zoek gegaan naar een ander dier, waardoor dit dier uiteindelijk langer in het asiel bleef dan eigenlijk nodig was. Om die reden kunt u geen dier meer reserveren, maar alleen zelf ophalen in het asiel.