Dieren

De Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. vervoert jaarlijks ruim 1450 dieren met de dierenambulance. In het dierenasiel Reijerscop vangen wij jaarlijks ruim 600 huisdieren uit onze regio op die als zwerfdieren worden binnengebracht of waarvan door eigenaren afstand wordt gedaan. In dierenasiel Reijerscop worden alleen honden, katten, konijnen en siervogels opgevangen. Alle andere dieren worden bij gespecialiseerde en vergunninghoudende opvangadressen ondergebracht.DSC1423

Deze dieren zijn afkomstig uit de gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater, Montfoort en Nieuwegein.

Zwerf- en afstandsdieren komen eerst gedurende 14 dagen in quarantaine, een periode waarin ze medisch worden onderzocht en ook tot rust kunnen komen na een vaak stressvolle periode. Pas na de quarantaineperiode kunnen ze worden herplaatst.

Adopteren?

Alle asieldieren zijn ontwormd, gevaccineerd, gechipt, medisch onderzocht en indien nodig behandeld. Bij Nieuw tehuis gezocht vindt u het overzicht van onze asieldieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje.

Klik hier voor onze tarieven.

Spotlights

Elke maand kiezen wij een dier dat we in de spotlights zetten. Meestal is dit een asieldier dat al langere tijd bij ons vertoeft en dringend op zoek is naar een nieuw thuis.

Gevonden of vermist?

Door ons gevonden dieren worden direct op onze website geplaatst. Ook kunnen mensen een vermissing op onze website plaatsen. De overzichten van vermiste dieren, gevonden dieren en dieren terug bij baasje worden continu en zo zorgvuldig mogelijk bijgewerkt.