Markten en braderieën

  

Ieder jaar staan we op verschillende evenementen en braderieën om donaties op te halen voor ons dierenasiel en -ambulance. Maar door COVID-19 zijn alle deze evenementen en braderieën helaas afgelast. Daarom collecteren we dit jaar op een andere manier, namelijk via een online crowdfundingactie! Steun jij ons ook? https://www.doneeractie.nl/help-ons-dieren-helpen

 

Andere jaren stonden we met onze kraam op onderstaande markten/braderieën. Zodra de datums bekend zijn voor 2022, kunt u ze hier vinden.

Hier verkopen wij producten die met dieren te maken hebben en delen we folders uit. Zo kunt u aan de kraam informatie krijgen over onze werkzaamheden, foto’s bekijken van de dieren die bij ons zijn opgevangen en uw dier laten controleren op een chip.

Voor de kleintjes ligt er een grote stapel kleurplaten klaar en wie dat wil kan een kijkje nemen in de ambulance. Geen zorgen: de dienstdoende ambulance staat netjes bij de chauffeur voor de deur om uit te kunnen rukken. De reserveambulance nemen we mee naar braderieën. En alleen als hij niet nodig is natuurlijk.

Wij nodigen u uit om eens langs te komen.

Datum Markt / braderie Tijd
begin juni Braderie Vreeswijk in Nieuwegein 10-16 uur
eind juni Heksen in Touw 10-16 uur
eind augustus Jaarmarkt in Montfoort 10-16 uur
begin september Septembermarkt in Harmelen 10-16 uur
eind september Collecte dierendag in Woerden 10-16 uur
begin oktober Open dag Harmelen 10-16 uur