Asiel

Ons nieuwe asiel Reijerscop is gevestigd nabij de A12 in Harmelen.

Hier vangen we de honden, katten, konijnen en siervogels op, die op zoek zijn naar hun eigen (of een nieuwe) baas. De gevonden konijnen en siervogels worden in eerste instantie opgevangen op een apart opvangadres. Wanneer ze naar een nieuwe eigenaar kunnen, gaan ze naar het asiel.

De katten en honden die wij ophalen, worden opgevangen in het asiel in Harmelen. Wanneer we kittens onder onze hoede hebben, verblijven deze bij verschillende vrijwilligers thuis. Zo krijgen de kleintjes de intensieve verzorging die ze nodig hebben en worden ze gelijk gesocialiseerd.

U kunt ze daar bewonderen en kennismaken. Als u tot aanschaf wilt overgaan en/of meer informatie wilt, kunt u daarvoor een afspraak maken.

*Belangrijke mededeling*

In verband met het Coronavirus stellen wij extra voorzorgsmaatregelen in en zullen tot 1 mei a.s. onze deuren sluiten voor bezoekers.

Alle beschikbare dieren staan op onze website. Indien u belangstelling heeft voor 1 van onze dieren, vul dan het contactformulier in dat bij het dier staat.  Er wordt daarna contact met u opgenomen door iemand van de werkgroep die u meer informatie kan geven. Is er een match, dan kunt u daarna een afspraak maken om kennis te maken met het specifieke dier.

Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak bij het asiel langs te komen.

Als u vragen of problemen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken of mailen naar info@dierenhulpverleningwoerden.nl

Wij zijn helaas genoodzaakt om deze maatregelen te nemen uit voorzorg voor onze vrijwilligers  en de dieren. Wanneer de situatie verandert, zullen wij dat hier delen.

Bedankt voor uw begrip.

Het asiel is gevestigd op het volgende adres:

asielmap
Dierenasiel Reijerscop
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ  Harmelen

Het asiel is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant.

Klik hier voor meer informatie.

Klik op de kaart voor een groter formaat.