Asiel

Ons nieuwe asiel Reijerscop is gevestigd nabij de A12 in Harmelen.

Hier vangen we de honden, katten, konijnen en siervogels op, die op zoek zijn naar hun eigen (of een nieuwe) baas. De gevonden konijnen en siervogels worden in eerste instantie opgevangen op een apart opvangadres. Wanneer ze naar een nieuwe eigenaar kunnen, gaan ze naar het asiel.

De katten en honden die wij ophalen, worden opgevangen in het asiel in Harmelen. Wanneer we kittens onder onze hoede hebben, verblijven deze bij verschillende vrijwilligers thuis. Zo krijgen de kleintjes de intensieve verzorging die ze nodig hebben en worden ze gelijk gesocialiseerd.

U kunt ze daar bewonderen en kennismaken. Als u tot aanschaf wilt overgaan en/of meer informatie wilt, kunt u daarvoor een afspraak maken.

 

Vanaf 2 oktober 2020 is het alleen mogelijk om op afspraak het asiel te bezoeken, zodat er niet teveel bezoekers tegelijk komen.

Wilt u een afspraak maken?
Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het asiel. U kunt bellen van maandag tot en met zaterdag van 9:00 – 12:00 uur op telefoonnummer (0348) – 413 841.
De vrijwilliger aan de balie zal, voorafgaand aan uw bezoek, informeren naar de gezondheid van u en uw gezinsleden. Hiervoor gebruiken wij de checklist van het RIVM.

Bij een bezoek aan het asiel hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en dient u de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen.

 

Het asiel is gevestigd op het volgende adres:

asielmap
Dierenasiel Reijerscop
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ  Harmelen

Het asiel is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant.

Klik hier voor meer informatie.

Klik op de kaart voor een groter formaat.