Asiel

Ons nieuwe asiel Reijerscop is gevestigd nabij de A12 in Harmelen.

Hier vangen we de honden, katten, konijnen en siervogels op, die op zoek zijn naar hun eigen (of een nieuwe) baas. De gevonden konijnen en siervogels worden in eerste instantie opgevangen op een apart opvangadres. Wanneer ze naar een nieuwe eigenaar kunnen, gaan ze naar het asiel.

De katten en honden die wij ophalen, worden opgevangen in het asiel in Harmelen. Wanneer we kittens onder onze hoede hebben, verblijven deze bij verschillende vrijwilligers thuis. Zo krijgen de kleintjes de intensieve verzorging die ze nodig hebben en worden ze gelijk gesocialiseerd.

U kunt ze daar bewonderen en kennismaken. Als u tot aanschaf wilt overgaan en/of meer informatie wilt, kunt u daarvoor een afspraak maken.

 

Het asiel is weer zonder afspraak te bezoeken. Voor bezoek op donderdagavond moet wél afspraak gemaakt worden. Ook voor het herplaatsen van katten dient u een afspraak te maken.

Wilt u een afspraak maken?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons informatie- en alarmnummer 0348 – 41 42 42. 

 

Het asiel is gevestigd op het volgende adres:

asielmap
Dierenasiel Reijerscop
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ  Harmelen

Het asiel is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

I.v.m. een tekort aan baliemedewerkers is asiel vanaf 1 juni het asiel op donderdagochtend gesloten!

In Harmelen de borden richting Montfoort volgen. Voordat de weg over de A12 heen gaat, zit het asiel aan de rechterkant.

Klik hier voor meer informatie.

Klik op de kaart voor een groter formaat.