Contact

Klik hier om contact met ons op te nemen.contact

Secretariaat

Secretariaat SDW
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ Harmelen

U kunt ons secretariaat een bericht sturen per post.

Wilt u een bezoek brengen aan ons asiel?

In het verlengde van de maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft ook Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. maatregelen genomen. Ons asiel is alleen op afspraak én met mondkapje te bezoeken. Wij vragen u om bij gezondheidsklachten niet te komen en dit door te geven als u een melding doet bij onze dierenambulance. De zorg voor onze dieren gaat vanzelfsprekend gewoon door.

Een bezoek aan ons dierenasiel is alleen mogelijk op afspraak én met mondkapje. Een spontaan bezoek is dus helaas niet mogelijk. Wilt u een dier adopteren, dan kan dat uiteraard: kijk eerst op onze website en bel bij belangstelling naar ons asiel.

Wilt u een afspraak maken?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 0348 – 41 38 41 tijdens openingstijden van ons asiel.

 

Dierenasiel Reijerscop asielmap
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ Harmelen
Geopend maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Klik op de kaart voor meer informatie

facebookbutton
Op onze Facebook-pagina kunt u lezen over de dieren in ons asiel, acties van de dierenambulance en de laatste nieuwtjes.

Vanaf 1ste paasdag t/m dierendag staan we met onze kraam op markten en braderieën. U kunt daar informatie krijgen over onze werkzaamheden, foto’s bekijken van de dieren die bij ons zijn opgevangen en uw dier laten controleren op een chip. Wij nodigen u uit om eens langs te komen.

Wekelijks kunt u ons horen op verschillende lokale radiozenders. Luistert u ook een keer?