Valentijnsdag!

Binnenkort is het weer Valentijnsdag – een dag waarop de liefde wordt gevierd, maar ook een dag waarop je je extra eenzaam kunt voelen. In ons asiel in Harmelen willen we daar graag aandacht aan besteden. Ook wij weten immers hoe belangrijk het is om lief en leed te delen, met een geliefde, een vriend óf een huisdier! Het is onze missie om mensen die een maatje zoeken in contact te brengen met dieren die dolgraag een nieuw thuis zouden vinden. Op ieder potje past een dekseltje, of dat nu een leuk koppel konijnen is, een speelse kitten of juist een lieve, rustige senior. Samen vinden wij de juiste match… en wanneer kan dat nu beter dan met Valentijn?

 

Zondag 11 februari

Mensen die op zoek zijn naar een maatje en een van onze katten of (twee) konijn(en) een fijn nieuw thuis kunnen bieden, zijn op zondag 11 februari tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om in ons asiel een Valentijnsgebakje te komen eten en te daten met onze katten en konijnen. We vertonen dan niet alleen leuke filmpjes van onze dieren, maar zijn er ook medewerkers beschikbaar die je van alles over de dieren kunnen vertellen. Bij serieuze interesse kan er kennis worden gemaakt met onze konijnen en kun je hen een wortel voeren of kun je een vervolgafspraak maken voor een live kennismaking met de kat van jouw keuze.

 

Er zijn op deze middag geen rondleidingen en ook kunnen de honden niet worden bezocht. Onze Valentijnmiddag draait echt helemaal om onze katten en konijnen én de Valentijnsgebakjes natuurlijk!

 

asiel vol liefde konijn