Andy’s Dierensuper Maarssenbroek doneert € 1.000,-

31 oktober 2013

Op donderdag 31 Oktober heeft de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. een cheque ter waarde van € 1000,-  ontvangen van Andy’s Dierensuper uit Maarssenbroek.

De aanleiding voor deze donatie was een speciale dierendagactie georganiseerd door de merken Whiskas en Pedigree waarin winkeliers werden gevraagd hun winkel speciaal aan te kleden ten gelegenheid van dierendag. Voor de vijf beste presentaties was een prijs van € 1.000,- beschikbaar die geschonken mocht worden aan een goed doel. Andy’s dierensuper Maarssenbroek was één van de vijf winnaars van deze actie en heeft als goede doel de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. gekozen. Naast de cheque heeft Andy’s dierensuper Maarssenbroek de afgelopen weken een donatiebak in de winkel geplaatst, waar klanten diverse dierenspullen konden doneren aan de stichting.

Namens de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. namen Mechtild Stavenuiter (Voorzitter) en Tineke van der Heiden (Hoofd Asiel) de cheque en gedoneerde spullen in ontvangst. De donatie wordt voor de aanschaf van een hondenwasbak gebruikt.

Andycheque

Vlnr: Stevan de Graaf (Eigenaar Andy’s dierensuper Maarssenbroek), Carina de Graaf (Eigenaar Andy’s dierensuper Maarssenbroek), Mechtild Stavenuiter (Voorzitter Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.), Tineke van der Heiden (Hoofd Asielzaken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.) en Mirjam Hartman (Regio Manager Whiskas , Pedigree)