Misty

Misty

Dit lieve mannetje heeft de eerste periode van zijn leven samen met zijn moeder en broertjes/zusjes buiten gewoond en was duidelijk niet gewend aan mensen. De eerste dagen in de thuisopvang heeft hij zich vooral laten horen maar niet laten zien. In slechts een paar weken tijd is Misty helemaal tot bloei gekomen en veranderd in een lief, speels en soms nog wat verlegen katje. Kun jij hem het laatste zetje geven om hem van zijn verlegenheid af te helpen?

Wie is Misty
Misty wordt met de dag relaxter. Zijn naam had beter Houdini kunnen zijn, want op dag 1 ontsnapte deze slimmerik al uit de bench om in alle vrijheid zijn omgeving te verkennen. Hij is soms nog wat schuchter, maar geniet zichtbaar als hij aandacht krijgt. Steeds vaker vraagt hij met een zacht geluidje om een aai. Misty is -nog- geen schootkat, maar hij zoekt de gezelligheid wel op.

Wat voor huisje zoekt hij
Misty zoekt een huis waar hij samen met een ander speelmaatje kan wonen. Een gezin met wat grotere kinderen die regelmatig met hem spelen staat ook op zijn verlanglijstje.

Misty wordt alleen geplaatst op afspraak. Wil jij Misty misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

  • Man
  • Geboren: 5-4-2024
  • Kan alleen bij grotere kinderen
  • Kan bij katten
  • Moet naar buiten kunnen
  • Zit nu bij een medewerker thuis
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.