Henny

Henny

Henny is met 3 andere kittens samen met zijn moeder gevonden achter in een schuur in Reeuwijk. Samen met zijn zusje Andrea is hij in onze thuisopvang terecht gekomen.

Wie is Henny?
Henny is een levendig en speels katje. Hij vindt het fijn om met je te spelen, met een hengeltje of een balletje. Na een sessie van druk spelen vindt hij het heerlijk in een mandje in je buurt in slaap te vallen. En als je vriendelijk tegen hem praat vindt hij dat ook heel fijn. Als je hem zachtjes achter zijn oor kriebelt en over zijn rugje aait gaat hij spinnen. Henny is ook een beetje verlegen. Mensen en harde geluiden vindt spannend. Als hij iets spannend vindt gaat hij voor de veiligheid een stukje verderop zitten.Soms kan hij wat schrikachtig zijn als hij iets hoort wat hij niet kent of als je een onverwachte beweging maakt. Mensen zijn ook zulke grote wezens. Dat komt omdat hij de eerste weken van zijn leven weinig heeft meegemaakt. De verwachting is dat dit met wat liefde, geduld en aandacht in de loop van de tijd steeds beter zal gaan. Aan zijn stoere zusje Andrea die iets meer durft dan hij heeft hij steun. Ze spelen ook heel fijn samen.

Wat voor huisje hij zoekt.
Henny is een actieve en speelse kat dus het is voor hem belangrijk om op termijn naar buiten te kunnen. Wij plaatsen hem bij voorkeur samen met zijn zusje Andrea of met een ander kitten. Dat er in zijn nieuwe huisje een andere sociale kat is, is ook een mogelijkheid.

Geïnteresseerd in Henny? Kom gerust kijken in de thuisopvang!

Wil jij Henny (eventueel met een ander kitten zoals zijn zusje Andrea) een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

Henny wordt alleen geplaatst op afspraak. Wil jij Henny misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

  • Man
  • Geboren: 1-5-2024
  • Kan alleen bij grotere kinderen
  • Kan bij katten
  • Moet naar buiten kunnen
  • Zit nu bij een medewerker thuis
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.