Andrea

Andrea

Andrea is met 3 andere kittens samen met haar moeder gevonden achter in een schuur in Reeuwijk. Samen met haar broertje Henny is ze in onze thuisopvang terecht gekomen.

Wie is Andrea?
Andrea is een zeer ondernemend speels katje, dat geïnteresseerd is in alles om haar heen. Mensen vindt ze superleuk. Na een sessie van druk spelen vindt ze het heerlijk in je buurt of tegen je aan te liggen. Ze houdt enorm van knuffelen en kopjes geven. Ze heeft een uitstekend humeur en kan spinnen als de beste. Soms kan ze wat schrikachtig zijn als ze iets hoort wat ze niet kent. Dat komt omdat ze de eerste weken van haar leven weinig heeft meegemaakt. Maar dit gaat steeds beter! Ze speelt erg leuk met haar broertje Henny waarbij zij het voortouw neemt.

Wat voor huisje zij zoekt.
Andrea is een actieve en speelse kat dus het is voor haar belangrijk om op termijn naar buiten te kunnen. Wij plaatsen haar bij voorkeur samen met een andere kitten, bijvoorbeeld haar broertje Henny. Dat er een andere sociale kat in haar nieuwe huisje aanwezig is is ook een mogelijkheid.

Geïnteresseerd in Andrea? Kom gerust kijken in de thuisopvang!

Wil jij Andrea eventueel met haar broertje Henny of een ander kitten een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

Andrea wordt alleen geplaatst op afspraak. Wil jij Andrea misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

  • Vrouw
  • Geboren: 1-5-2024
  • Kan alleen bij grotere kinderen
  • Kan bij katten
  • Moet naar buiten kunnen
  • Zit nu bij een medewerker thuis
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.