Moortje

Moortje

Moortje liep al enige tijd op straat waarna bezorgde buurtbewoners ons belden. Onze dierenambulance haalde Moortje op en bracht haar naar ons asiel. Wij gaan nu voor Moortje op zoek naar een fijn nieuw huisje. Mag Moortje bij jou komen wonen?

Dit Moortje
Dit mooie meisje met haar stralende zwarte vacht en prachtige donkere ogen wordt geschat op pas 1,5 jaar oud. Maar ze heeft ongetwijfeld al veel meegemaakt in haar korte leventje. In het begin was Moortje dan ook wat onzeker, maar ondertussen is dit meisje een vrolijk, enthousiast, vriendelijk en levenslustig poesje. Ze is lief en aanhankelijk, en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Soms is ze zelfs zo tevreden dat ze met haar pootjes gaat trappelen en op haar dekentje sabbelt. Wel heeft Moortje een aaigrens, maar als je haar een beetje leert kennen is het wel duidelijk wanneer het genoeg is voor Moortje. Spelen vindt Moortje hartstikke leuk. Dan zet ze grote ogen op, gaat ze plat op haar buik liggen en tijgert ze op haar ‘prooi’ af. Dan is ze duidelijk in haar element. Moortje is een heel eerlijk en hartverwarmend poesje.

Wil je Moortje zien spelen? kijk dan dit filmpje: youtu.be/8gXUJOkeyo0

Wat voor huisje zoekt zij
Voor Moortje zijn we op zoek naar een huis met een tuin. Moortje wordt namelijk erg blij als zij een frisse neus kan halen. Warm of koud weer, het maakt Moortje niet uit. Wel adviseren we om Moortje minimaal 3 maanden binnen te houden, zodat zij volledig gewend is aan haar nieuwe huisje als zij naar buiten gaat. Wat Moortje van kinderen vindt weten we niet, maar waarschijnlijk past Moortje niet zo goed in een gezin. Op andere katten is Moortje ook niet echt dol. Liever heeft Moortje baasjes die veel thuis zijn. Wat Moortje van honden vindt weten we niet. Maar waarschijnlijk is het geen succesvolle combinatie.

Moortje wordt alleen geplaatst op afspraak. Wil jij Moortje misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

  • Vrouw (gesteriliseerd)
  • Geboren: 01-11-2022
  • Kan niet bij kinderen
  • Kan niet bij andere honden of katten
  • Moet naar buiten kunnen
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.