Mimish

Mimish

Vanwege een allergie kon Mimish helaas niet meer bij zijn baasje blijven wonen. Wij gaan daarom voor deze jonge knul op zoek naar een nieuw fijn huis. Heb jij een mandje voor Mimish?

Dit is Mimish
Voor zijn leeftijd ziet de eenjarige Mimish er al aardig uit de kluiten gewassen uit. Met een paar grote poten en een goeie kop. Zijn slungelige lijf verraadt echter dat hij nog niet zo oud is en nog wat ‘body’ moet krijgen. Maar een flinke vent zal hij wel worden. Wat betreft karakter is Mimish een heerlijke knul en een schatje. Hij is lief, vriendelijk, zachtaardig en rustig. Hij vindt het gezellig als je er bent en houdt van aandacht en een aaitje. Daar kan hij echt van genieten. Mimish ligt graag op schoot en ook voor een kletspraatje is hij altijd te porren. Als jonge knul houdt Mimish natuurlijk ook van spelen. Hij wordt blij van een hengel met een veer.

Wat voor huisje zoekt hij
Voor Mimish zijn we op zoek naar een huis met een tuin zodat hij, als hij helemaal gewend is, lekker zijn pootjes kan strekken. Mimish is geen kinderen gewend maar hij reageerde bij zijn vorige baasje sociaal op oudere kinderen die op bezoek kwamen. We verwachten dan ook dat Mimish wel zou passen in een gezin met rustige kinderen die weten hoe je met katten omgaat. Maar neem je kinderen vooral mee als je komt kennismaken met met Mimish om te kijken of de klik er is. Mimish heeft altijd zijn baasje voor zich alleen gehad. In het asiel heeft hij een kamergenootje, maar we denken dat Mimish het liefst een huisje voor zich alleen heeft. Wat hij van honden vindt weten we niet.

Ben je nieuwsgierig naar Mimish, neem dan contact met ons asiel op om een kennismaking in te plannen.

  • Man (Gecastreerd)
  • Geboren: 25-02-2023
  • Kan niet bij andere honden of katten
  • Moet naar buiten kunnen
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.