Maxi

Maxi

Toen hij klein was had Maxi wel een huisje, maar door omstandigheden is hij op straat beland. Hij heeft zich weten te redden, maar eigenlijk vond Maxi het niets. Maxi kwam dan ook naar ons asiel en nu gaan wij voor deze mooie man op zoek naar een fijn huisje. Mag Maxi bij jou komen wonen?

Dit is Maxi
Maxi is een leuke, vriendelijke en vrolijke jonge knul die, toen hij nog op straat leefde, bij meerdere adresjes lekkere hapjes kreeg. Want deze vierjarige knapperd weet namelijk heel goed hoe hij mensen voor zich kan winnen en hun aandacht kan trekken. Maxi komt gezellig naar je toe voor een aaitje en een praatje. Hij vindt het dan ook leuk als je er bent en hij geniet van aandacht, maar hij gaat ook zijn eigen gang. Op schoot liggen doet hij nog niet, maar wellicht komt dat nog. Spelen daarentegen doet hij graag. Achter een hengel met een veer gaat deze jonge knul graag aan.

Goed om te weten over Maxi
Vanwege vachtproblemen krijgt Maxi speciaal voer. Dit voer is bij de dierenarts verkrijgbaar en Maxi smikkelt het lekker op. Daarnaast heeft Maxi een afgebroken hoektand. Hij heeft hier geen last van en er hoeft nu ook niets aan gedaan te worden.

Wat voor huisje zoekt hij
Voor Maxi zijn we op zoek naar een huis met een tuin, want we zien dat Maxi graag buiten is. Omdat Maxi gevonden is adviseren we om hem minimaal 3 maanden binnen te houden, zodat Maxi volledig gewend is aan zijn nieuwe huis als hij naar buiten gaat. Wat Maxi van kinderen vindt weten we niet, maar neem je kinderen vooral mee als je komt kennismaken met Maxi om te kijken of de klik er is. Naar andere katten lijkt Maxi sociaal. Wat hij van honden vindt weten we niet.

Ben je nieuwsgierig naar Maxi, neem dan contact met ons asiel op om een kennismaking in te plannen.

  • Man (Gecastreerd)
  • Geboren: 15-7-2021
  • Gebruikt dieetvoer
  • Kan bij katten
  • Moet naar buiten kunnen
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.