Gijsje

Gijsje

Wil graag samen met Sjakie geplaatst worden
Hoewel ze even oud zijn, zijn Sjakie en Gijsje geen broers. Maar omdat ze hun hele leven al samenleven, zijn ze toch wel een beetje bro’s. Deze twee vrienden kwamen naar het asiel omdat hun baasje verhuisde en Sjakie en Gijsje daardoor niet meer lekker naar buiten konden. Wij gaan voor de mannen dan ook op zoek naar een nieuw huisje met uiteraard, een tuin.

Dit is Gijsje
Gijsje is een voornamelijk zwarte kater met een bescheiden karakter. In het begin kan Gijsje wat terughoudend en afwachtend zijn, maar als je een beetje geduld hebt, dan ontspant Gijsje zich. Hij vindt het dan heerlijk om een aaitje te krijgen. Gijsje is een lieve, vriendelijke en rustige kater. Hij zou ook graag op schoot liggen, maar dat hebben we hem nog niet zien doen. Spelen wel. Gijsje vindt het geweldig om achter een hengel met touwtje aan te rennen als je die achter je aantrekt.

Goed om te weten over Gijsje
Omdat Gijsje het een beetje spannend vindt, wordt hij ondersteund met het natuurlijk supplement Zylkene. Het advies is dan ook om dit in zijn nieuwe huisje door te zetten om de overgang wat te vergemakkelijken, en na een paar maanden rustig af te bouwen.

Wat voor huisje zoeken zij
Voor Sjakie en Gijsje zoeken we een rustig huishouden waar veel aandacht voor de katten is, want dat zijn ze gewend. En natuurlijk een tuin, zodat de heren, als ze volledig gewend zijn, lekker een frisse neus kunnen halen. Kinderen zijn Sjakie en Gijsje niet gewend. Jonge kinderen lijkt ons niet zo’n goed idee, maar rustige oudere kinderen die weten hoe je met katten omgaat zou misschien wel kunnen. Maar neem vooral je kinderen mee als je komt kennismaken met Sjakie en Gijsje. Andere katten hoeft wat Sjakie en Gijsje betreft niet. Zij vinden het prima met zijn tweetjes. Bij hun vorige baasje was wel een hond aanwezig, maar dat vonden Sjakie en Gijsje niet zo leuk. We plaatsen ze dus niet bij een hond.

Ben je nieuwsgierig naar Gijsje, neem dan contact met ons asiel op om een kennismaking in te plannen.

  • Man (Gecastreerd)
  • Geboren: 01-12-2013
  • Kan alleen bij grotere kinderen
  • Kan niet bij andere honden of katten
  • Moet naar buiten kunnen
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.