Casey

Casey

Hoi, ik ben Casey! Ik ben op straat gevonden door een vriendelijke meneer die zich over mij heeft ontfermd en me zelfs een mooie knuffel heeft gegeven. Daarna heeft de dierenambulance me opgehaald, en nu woon ik in het asiel. Lieve mensen daar hoor, ik heb niets te klagen. Maar een baasje helemaal voor mezelf zou toch wel héél fijn zijn…. Misschien klikt het wel tussen ons?

Dit is Casey

Met zijn vosbruine vacht, volle witte pluimstaart en expressieve koppie heeft Casey de schoonheidsprijs alvast binnen. Omdat hij gevonden is weten we helaas niets over zijn achtergrond, maar qua karakter is hij een lief speels kereltje. Bij kennismaking moet hij even wennen, en daarna wil hij al snel lekker knuffelen. Ook met een spelletje maak je hem helemaal happy!

Wandelen vindt Casey heerlijk. Hij loopt goed mee aan de lijn en geniet ervan om de buitenwereld te verkennen. Speuren is zijn grote hobby: liefst struint hij heerlijk door het gras om allerlei spannende geursporen te volgen.

Een echte held is dit knappe mannetje niet. Van plotselinge geluiden en bewegingen kan hij schrikken, en prikkels tijdens de wandeling maken hem wat onzeker. Dit verbloemt hij dan door te blaffen en zich wat stoerder voor te doen dan hij eigenlijk is. Ook tegen andere honden wil hij nog wel eens keffen, maar met wat geduld en begeleiding van de nieuwe eigenaar valt daar zeker meer rust in te brengen.

Goed om te weten

Om Caseys prachtige jasje in topconditie te houden is het aan te raden om zijn vacht regelmatig te (laten) verzorgen.

Wat voor huisje zoekt hij

Voor Casey zoeken we een lief baasje dat het leuk vindt om met hem te wandelen, te spelen en vooral veel te kroelen. Liefst iemand die snapt dat Casey soms onzeker is, en die hem wil helpen om wat relaxter te reageren op alles wat er in de buitenwereld op hem afkomt. Misschien door een training of cursus met hem te volgen?

Casey heeft geen groot huis nodig om in te wonen, en ook een tuin is geen absolute must – aan zijn dagelijkse wandelingen heeft hij genoeg. Over Caseys verhouding met katten kunnen we helaas niets zeggen, maar een andere hond in huis zou wellicht een mogelijkheid zijn. Dat hangt helemaal van de klik af!  Een leven als gezinshond zou Casey best zien zitten – des te meer mensen om mee te spelen – maar we denken dat kleine kinderen wat te druk voor hem zouden zijn. Belangrijkste is dat hij een warme, liefdevolle plek vindt waar hij voor altijd mag blijven!

Op date met Casey?
Het is alleen mogelijk om mét afspraak naar onze honden te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en de hond een goede match zijn, verzoeken wij je om onderstaande vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

– Wat is je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer?
– Vertel iets over jouw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden, inclusief eventuele kinderen?
– Vertel iets over je werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren ben je van huis, etc.)
– Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? Hoe vaak per week komt dit voor?
– Vertel iets over jouw woonsituatie (appartement, rijtjeswoning, afgesloten of open tuin, etc.)
– Wat is je ervaring met honden (ras, karakter, leeftijd etc.)?
– Welke huisdieren heb je en hoe oud zijn deze?

Let op: een dier adopteren kost geld, zie de adoptieprocedure voor meer informatie.

Casey wordt alleen geplaatst op afspraak. Wil jij Casey misschien een nieuw thuis geven? Vul dan dit contactformulier in en een medewerker neemt contact met je op.

  • Keeshond
  • Man (Gecastreerd)
  • Geboren: 06-11-2020
  • Kan alleen bij grotere kinderen
  • Mag naar buiten, maar kan ook op een flat
Belangrijk
Dit overzicht is een momentopname. In de tussentijd kunnen dieren een nieuwe eigenaar gekregen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat op de site vermelde dieren niet meer aanwezig zijn.