In februari ging Hessel heel fanatiek langs de deur voor zijn schoolproject; dit keer voor de dierenambulance van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. De wens van Hessel was om in totaal €500,00 op te halen. Door regen en storm ging hij op pad en gelukkig kreeg Hessel ook veel hulp van zijn grote broer en een paar klasgenootjes. 

Maar toen kwam corona… Wat was Hessel verdrietig dat hij niet meer langs de deuren mocht gaan. In augustus heeft hij met zijn moeder weer zijn spaarpotje tevoorschijn gehaald. Ze telde samen het geld en er zat €279,20 in het spaarpotje. Eerder hadden zij ook al €200,00 opgehaald. Samen met het sponsorgeld €35,00 (wat Hessel eerder al had opgehaald en ingeleverd op school) heeft hij in totaal €514,20 gespaard. Zijn doel om €500,00 op te halen voor onze stichting heeft hij dan ook bereikt! 

We hadden Hessel ook uitgenodigd om samen met zijn familie en twee vriendinnetjes voor een rondleiding in het asiel. Hij heeft genoten en vond het super leuk om te zien dat zijn geld hier goed terecht is gekomen.