In de spotlights: Stip en Stuivertje

Stip en Stuivertje, twee hele ondeugende kittens . Zij horen bij elkaar als een Siamese tweeling, ze zijn nog net niet met elkaar vergroeid. Beiden hebben ze een slechte start gehad en na veel geduld en behandelingen zijn ze eindelijk gezond verklaard door de dierenarts, met een kleine aantekening in hun paspoort. Vanwege hun overgevoelige darmen krijgen zij dieetvoer, of zij dit de rest van hun leven moeten blijven eten, dat kan hun pleegmoeder u het beste vertellen. Ondanks deze overgevoeligheid zijn het twee heerlijke schavuiten. Vooral Stuivertje is de ondeugendste van de twee en ook zeer ondernemend. Ze ligt graag bij je op schoot maar leidt haar dan wel af met een speeltje, ze wil graag in je handen bijten en dat krijg je haar met veel geduld wel afgeleerd. Stip daarentegen is rustiger en ligt ook graag op schoot. Hoewel een hengelspeeltje en een laserpen zeker haar aandacht trekt en zij samen met Stuivertje er een dolle boel van kunnen maken.

Vanwege hun overgevoelige darmen is het wenselijk dat zij beiden samen geplaatst worden en het liefst bij een gezin met wat oudere kinderen. 
Wilt u meer weten over deze twee unieke kittens? Neem dan contact op met onze telefoondienst (0348-414242) en zij zorgen dat u een afspraak met hun pleegmoeder kan maken.