In de spotlights: konijnen

  

 

Mag ik even de aandacht? Ben ik een beetje goed te verstaan? Fijn! Ik ben konijn Saartje en ik heb de eer om jou, namens alle konijnen in het asiel,  iets belangrijks te vertellen. Al sinds begin dit jaar groeit mijn konijnenfamilie in het asiel gestaag en is het aantal lotgenoten groter dan ooit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zou je zeggen. Maar dat gaat voor ons helaas niet op. Wij zijn namelijk op zoek naar een fijne eigen thuisbasis, waar we het pluizige middelpunt van de aandacht mogen zijn!

Hoogste tijd dus om eens te laten zien hoe leuk wij zijn! Samen met 60 andere konijnen kunnen we ons de meest aaibare sectie van het asiel noemen. Alhoewel we qua karakter enigszins van elkaar verschillen, hebben we een ding gemeen: we zijn stuk voor stuk een plaatje om te zien. Waar ik volledig bedekt ben door een spierwitte

vacht, is konijntje Haribo een bijna schilderachtig geheel met een kleurencombinatie waar je ‘u’ tegen zegt. En hebben we het al gehad over de snoezelige hangoren van Zoë, Zelda en Zack? Of de betoverende blik in de ogen van Pepe?

 

Wat jouw keuze ook mag zijn: met een konijntje uit mijn konijnenfamilie zit je eigenlijk altijd goed! Wist je namelijk dat we naast onze looks gewoon ontzettend gezellige, zachtaardige en intelligente beesten zijn? Reden genoeg om ons een keertje te bezoeken! Meer informatie over mijn konijnenfamilie en een eventuele ontmoeting vind je hier.

Neem contact op met 0348 – 41 42 42 voor een afspraak. Hopelijk tot snel!