In de spotlights: Pietertje en Pimmetje

  

Pietertje en Pimmetje, twee lieve jonge kereltjes die gaan uitgroeien tot een stoere Pieter en Pim. Nou ja, stoer… Pietertje is nog best een beetje angstig. Hij schrikt van snelle en onverwachte bewegingen, en overdag is hij liefst op zichzelf. ’s Avonds kruipt hij echter graag bij je op bed! Op die veilige, warme plek komt hij los en laat hij zich heerlijk aaien.

Pimmetje is wat vrijer in de omgang met mensen. Aanvankelijk kijkt hij de kat uit de boom, maar vertrouwt hij je eenmaal, dan komt hij lekker naast je liggen en laat hij zich uitgebreid kroelen.

Voor de twee broertjes geldt: acht poten op één buik. Ze zijn erg aan elkaar gehecht en vinden het heerlijk om samen te ravotten en te stoeien. Het liefst spelen ze met balletjes en speelgoedmuisjes, die ze als heuse jagers in hun bekje ronddragen. Nu alleen nog leren apporteren! U begrijpt, zulke dikke vrienden willen we niet uit elkaar halen, en we zoeken dus een gouden mand waar Pimmetje en Pietertje allebei welkom zijn.

Deze twee leuke katertjes zijn het best op hun plek in een huishouden zonder jonge kinderen, waar Pietertje in alle rust aan zijn zelfvertrouwen kan werken. Op het wensenlijstje staan verder een lief, geduldig baasje, leuke speeltjes en een fijn plekje om te slapen.

Valt u als een blok voor deze hartenbrekertjes? Belt u dan met onze telefoondienst voor een afspraak met het gastgezin. Want een nieuw thuis, dat zou toch het allermooiste kerstcadeau zijn voor Pietertje en Pimmetje…